Advokátní kancelář Křížák & Partneři bude pomáhat s námi

Využívanou právní poradnu Charity Hlučín povedou od září advokáti renomované advokátní kanceláře Křížák & Partneři. Kancelář zároveň poskytne poradenství Charitě Hlučín. To vše na dobrovolnické bázi bez nároku na honorář.

„Je pro nás velkou ctí pomoci alespoň touto formou Charitě Hlučín. Advokátní kancelář Křížák & Partneři věří, že sociální funkce právnické profese vyžaduje poskytovat odborné znalosti těm, kteří nemají možnost jejího zaplacení. Usilujeme o zlepšení přístupu k právním službám a v tomto směru velmi rádi  poskytneme podporu Charitě Hlučín,“  řekl řídící partner advokátní kanceláře Křížák & Partneři Mgr. Petr Křížák, MBA, LL.M., jehož kancelář má sídlo v Ostravě a pobočky v Opavě a Praze. Petr Křížák ale pochází z Hlučínska, kde trvale žije.

"Díky této spolupráci ušetříme desítky tisíc korun ročně, které můžeme použít na jiné projekty a služby. Hlavně mám ale velkou radost, že si renomovaná společnost na špičkové úrovni najde čas pro pomoc potřebným. Je to úžasný příklad, za který moc děkuji,“ uvedl Pavel Sobol, ředitel Charity Hlučín. 

Právní poradna Charity Hlučín probíhá 1x měsíčně v sídle Charity v Hlučíně. Do poradny je nutné se předem objednat na kontaktech uvedených na www.charitahlucin.cz.

Advokátní kancelář Křížák & Partneři je zavedená, stabilní, dynamicky se rozvíjející advokátní kancelář, která svou pověst zakládá na poskytování kvalitních služeb za adekvátní cenu při zachování plné diskrétnosti. Disponuje bohatými zkušenostmi v oblasti občanského, obchodního, trestního či správního práva. Při poskytování právních služeb klade důraz na diskrétnost, erudici, kvalitu, důstojnost, etiku a korektnost právních vztahů. Kancelář má sídlo v Ostravě a pobočky pak v Opavě a Praze. Své služby ale poskytuje na celém území ČR. Pomoc potřebným na Hlučínsku provádějí advokáti této kanceláře v rámci spolupráce s Charitou Hlučín bez nároku na honorář. 

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio