Dvacet respitárorů pro naše pracovníky

Děkujeme společnosti Trenium

 

Od jednatele společnosti Trenium Ing. Jana Bílého jsme obdrželi 20 respirátorů účinnosti FFP2. Využijeme je pro pracovníky domova pro seniory i terénních služeb. Děkujeme. 

Společnost Trenium tvoří tým složený z lidí, kteří si prošli mnohaletým působením na manažerských, obchodních a lektorských pozicích. Ve většině případů na nich stále působí. Jsou to praktici, kteří získané dovednosti denně aplikují ve své praxi.

Většinu své lektorské činnosti přenesli z učeben přímo „do terénu“. Své klienty provádí jejich každodenní praxí, jsou účastni na jejich schůzkách a obchodních jednáních. Vidí, jak pracují. Umí jim okamžitě poskytnout zpětnou vazbu a spolu s nimi hledat cestu, jak jejich práci zlepšit a zefektivnit.

Na tomto způsobu vzdělávání si společnost Trenium zakládá. Klient má tak možnost hned vyzkoušet a uvést do života to, co mu přináší užitek. Tímto způsobem lze v krátkém čase zvýšit efektivitu a úspěšnost zaměstnanců.

Cílem společnosti je poskytovat maximálně efektivní službu v profesním rozvoji pracovníků, která bude firmám dlouhodobě přinášet užitek a zisk. Z tohoto důvodu jsou řešení navrhována vždy individuálně, tedy na míru.

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio