Na veřejných místech je 300 pokladniček

Pokladnička je v kostelích, na úřadech, v obchodech a službách

Je jisté, že v letošním roce Tři králové do ulic nevyjdou. Kdo ale chce pomoci charitnímu dílu, má možnost. Aktuálně je na veřejných místech Hlučínska neuvěřitelných 300 pokladniček. Přispívat v hotovosti je možné v kostelích, na úřadech, obchodech či službách. Moc děkujeme všem, kdo umožnili umístění pokladniček na těchto místech a samozřejmě také vám všem, kdo do nich přispíváte. Pro naši Charitu jde o obrovskou pomoc. Kompletní sesnam míst naleznete zde. Pokladničky budou na veřejných místech do 24. ledna 2021.

Připomínáme, že stále existuje možnost přispět i bezhotovostně.

ONLINE KOLEDA: Navštivte ONLINE koledu na www.trikralovasbirka.cz a přispějte do ONLINE kasičky. Je nutné vyplnit název města, obce nebo PSČ. Vždy je nutné vybrat z nabídky „HLUČÍN CH“. Jen tak přispějete Charitě Hlučín.

PŘEVOD: Pošlete částku na účet 66008822/0800 s variabilním symbolem 77708005. Zadání var. symbolu je velmi důležité. Jen tak bude částka přidělena Charitě Hlučín.

QR kód pro mobilní platbu:

QR platba