Prosíme i nadále o důsledné dodržování preventivních opatření

I přesto, že již byl ukončen nouzový stav v ČR, riziko nákazy onemocněním COVID-19 tady stále je. Proto si vás dovolujeme požádat, abyste i nadále dodržovali preventivní opatření. Pracujeme zejména se seniory a nemocnými, kteří jsou nejohroženější skupinou. Děláme stále vše pro to, abychom před nákazou ochránili klienty i naše pracovníky. Děkujeme za pochopení a spolupráci.

Domácí péče – terénní služby (ošetřovatelská služba, pečovatelská služba, osobní asistence, půjčovna pomůcek)

Prosíme klienty a jejich blízké, aby nenavštěvovali naši kancelář v Hlučíně, ale vyřídili vše po telefonu či e-mailem. Zároveň prosíme o úhradu za placené služby bezhotovostně. Opatření při výkonu služby sdělí klientům vedoucí služeb. Při zapůjčení či vrácení pomůcek, které si dohodněte předem telefonicky, je nutné mít roušku.

Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích

Od 25.5. budou obnoveny návštěvy klientů za splnění preventivních opatření, o kterých budeme včas informovat. V případě jakýchkoliv dotazů domov nenavštěvujte a využijte, prosím, telefon či e-mail.

Sociálně terapeutická dílna Ludgeřovice

Dle nařízení Ministerstva zdravotnictví je dílna uzavřena. V případě jakýchkoliv dotazů využijte telefonický či e-mailový kontakt.

Sběr šatstva

Proběhne 11.6.2020 od 15 do 17:30 v Hlučíně. Při předání pytlů s oblečením je nutné mít roušku.

Právní poradna

Proběhne 28.5.2020 za splnění preventivních opatření. Klienti musí mít roušku. Je nutné se objednat předem.